Продукти за 2 порции:
200г кус-кус;
100г пушен колбас ( може и шпекова, или някакво пушено месо)
2 -3 средно големи кисели краставички;
2 парченца ролца от раци;
100г майонеза;
сол на вкус;
олио.
Приготвяне:
Кук-куса се сварява в подсолена вода с малко олио. Оцежда се и се изплаква.
Колбасът се нарязва на малки кубчета.
Ролцата от раци се запичат на сух тиган от всички страни за около 5 минути или може да ги потопите в гореща вода за толкова минути. След това се нарязват на малки парченца.
Киселите краставички се настъргват на ситно ренде.
Всички продукти се смесва, вкл. и майонезата и се объркват добре.Слагате в хладилника за поне за 1 час и поднасяте с много любов и желание.
Добър апетит!
Може би заради ролцата от раци и кускуса, който прилича малко на хайвер...
ОтговорИзтриванеМного вкусно, наистина. И аз съм правила, получава се еднакво добре с различни видове паста.
Поздрави, Веси! :)